Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Jumaat, 2 Oktober 2015

Peminat Kecam Gambar "Seksi" Nelydia Senrose Di Instagram


Panas Nelydia Senrose hanya pakai shortpant bersiar-siar di pekan - Status dan penampilan artis sememangnya sering menjadi perhatian peminat di laman sosial seperti Instagram, facebook dan twitter.

Namun, sejak beberapa bulan kebelakangan ini, ramai artis wanita menggunakan platform Instagram sebagai tempat untuk berkongsi gambar-gambar mereka ketika melancong ke luar negara atau apa-apa sahaja untuk menjadi tatapan para pengikut setia masing-masing.

Kalau berkongsi foto-foto dalam keadaan posing cantik dan jelita pasti akan mendapat pujian melambung dari peminat namun jika tidak pasti akan menerima kritikan dan kecaman hebat. Mungkin itulah lumrah dunia seni hiburan di Malaysia.


Baru-baru ini, Nelydia Senrose telah berkongsi sekeping gambar hanya memakai shortpant ketika bersiar-siar di sebuah pekan menerusi laman Instagram miliknya. Pada penulis, foto tersebut nampak biasa dan tidak seksi namun ada juga peminat yang beranggapan penampilannya tidak cukup kain. Benarkah?

Memang sukar untuk memuaskan hati semua orang terutamanya penceramah-penceramah agama tidak bertauliah di luar sana. Apa sahaja yang dikongsikan pasti akan dipandang negatif dan serong.
1 ulasan:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,ZYHE MAULANA KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI ZYHE MAULANA DI NOMOR (0852-9827-5599)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI~
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..


    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI ZYHE MAULANA NMR (0852-9827-5599) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI PAKAR MUSTIKA

    BalasPadam

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk