Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Khamis, 15 Oktober 2015

Pemuda Sabah Buat Laporan Polis Ke Atas Najib Razak


Sebuah blog "Kihampau Tohoh" hari ini menerbitkan artikel yang menceritakan bahawa beliau telah membuat laporan polis ke atas Perdana Menteri berhubung isu 1MDB. Maaflah, Admin pun tak kenal siapa dia. Baca petikan tulisan beliau seperti di bawah :

KONGSIKAN : Peringatan Seorang Guru Buat Ibu Bapa Bakal Murid Tahun 1


Saat kali pertama menyekolahkan anak pastinya satu detik yang mengujakan bagi setiap yang bernama ibu bapa. Diam tak diam kalendar tahun ini sudah hampir ke penghujungnya. Dalam masa 2 bulan lagi tahun akan beralih ke 2016 dan debar yang menanti semakin terasa.

Rabu, 14 Oktober 2015

Neelofa Dikecam Muatnaik Gambar "Tidak Senonoh" Dalam Gym


Muat Naik Gambar Tidak Senonoh Di Dalam Gym Neelofa Dikecam Peminat Sendiri. PERGHHH.... Memang betul betul ketat seluar neelofa ni.. tapi atas bukan main tutup lagi. tak senonoh langsung gambar bagi wanita bertudung macam ni.

Al-fatihah....Remaja OKU Adik Muhammad Firdaus Meninggal Dunia


BANGI, Rabu – Remaja kurang upaya, Muhammad Firdaus Dullah, 16, yang ditemui dalam keadaan terbiar di Taman Semarak, Nilai, tahun lalu, disahkan meninggal dunia akibat sawan kira-kira jam 1 tengah hari tadi.

"Mayat" Hidup Semula Sebelum Bedah Siasat Dijalankan


Nyaris maut….seorang pesakit terselamat dari maut hanya beberapa minit sebelum bedah siasat dilakukan ke atasnya, selepas doktor yang merawatnya telah melakukan kesalahan mengisytiharkannya meninggal dunia di Mumbai.

Selasa, 13 Oktober 2015

Yuran Taska Naik Hanya Fitnah - Datuk Seri Rohani Abdul Karim


Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat menafikan adanya kenaikan yuran taska tahun hadapan seperti yang disebarkan menerusi laman sosial.

Anak Mata Datuk Siti Nurhaliza Hampir Terluka


Takutnye melihat benda habuk kecil itu. Siapa sangka habuk sekecil itu bisa membuatkan anak mata penyanyi tersohor negara LUKA!!!

Seorang Demi Seorang Meninggal, Tidur Bersama Mayat Mereput


Kudrat yang ada pada Norieen Yaakob, 10, sangat terbatas membuatkan dia tidak mampu membantu menyelamatkan adiknya, Haikal, 8. Daya yang ada padanya hanyalah memerhati bagaimana insan kesayangannya itu hanyut dibawa arus deras Sungai Perias akibat tergelincir ketika cuba meneguk air di situ.

Kadar Baru Tol 8 Lebuhraya Berkuatkuasa 15 Oktober 2015


Lapan syarikat konsesi lebuh raya di Lembah Klang hari ini mengumumkan kenaikan kadar tol antara 20 sen dan RM3 berkuat kuasa Khamis ini.

Kadar tol baharu itu membabitkan Lebuhraya Kuala Lumpur-Karak (KLK), Lebuhraya Maju Expressway (MEX), Lebuhraya Kajang-SILK, Lebuhraya Duta-Ulu Kelang (DUKE), dan Syarikat Mengurus Air Banjir dan Terowong (SMART).

Isnin, 12 Oktober 2015

Kisah Lelaki Bangladesh Bernama Kareem

Gambar Hiasan

Saya bertemu dengan seorang lelaki Bangladesh di Gua Musang beberapa hari yang lalu. Ketika itu saya beserta seorang rakan sedang dalam perjalanan untuk melawat sebuah perkampungan orang asli yang terletak di ceruk bukit di sempadan Pahang, Perak dan Kelantan.

Artis Baru Menangis Ketika Ditahan Polis Suspek Pengedar Dadah


“Saya bukan pengedar dadah! Ketika direman, saya menangis siang malam memikirkan kerjaya lakonan yang baru bermula mungkin hancur berkecai. Masa depan saya gelap. 

Saya bertambah sedih apabila ibu bapa di kampung terpaksa menanggung malu besar.

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk