Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Rabu, 2 Disember 2015

Akibat Banjir 18 Ekor Buaya Terlepas Dari Zoo


Lapan belas ekor buaya terlepas dari kandang apabila sebuah zoo di Permatang Siantar, Sumatera Utara dilanda banjir akibat hujan lebat yang turun seharian.

Dalam kejadian 9 malam tadi itu kesemua buaya terbabit “bebas” keluar dari kandang apabila air yang naik setinggi tiga meter di Taman Haiwan Permatang Siantar (THPS) itu melepasi pagar kandang.

Cerita Hantu di LPT2 Masuk DUN Terengganu


Cerita hantu berkeliaran di Lebuhraya Pantai Timur 2 (LPT2) yang mengganggu penguna sehingga mengakibatkan kemalangan mendapat perhatian kerajaan Terengganu. Dakwaan mistik itu telah dbincangkan dalam sidang Dewan Undangan Negeri (DUN) pada Selasa apabila seorang Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) membangkitkan perkara itu. 

Sweetnya : Saya Tetap Cintakan Siti Walau Apa Yang Berlaku - Datuk K


SEMALAM industri hiburan dikejutkan dengan berita duka penyanyi No.1 Malaysia, Datuk Siti Nurhaliza disahkan mengalami keguguran ketika kandungannya berusia dua bulan.

Suami Siti, Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa menyifatkan isterinya itu sebagai insan yang kental dan tabah mengharungi ujian Allah.

Selasa, 1 Disember 2015

Ujian Kecergasan Capai "Payu Dara" Jadi Kegilaan Wanita China


Sebelum ini ujian kecergasan “Belly Button” pernah menjadi kegilaan wanita di China.

“Belly Button” ialah ujian dimana mereka perlu menyentuh pusat mereka dengan tangan kebelakang. Jika berjaya lakukannya, bermakna wanita tersebut tidak gemuk.

Surat Terbuka Bangsa Johor Buat Tuanku Sultan Isu Vape


Ampun Tuanku,

Kami rakyat, Tuanku Sultan. Tuanku kaya raya, kami miskin hina. Apa Tuanku cakap, kami kena terima. Apa kami cakap, belum tentu Tuanku terima.

Tuanku suka kereta dan Tuanku boleh beli apa saja kereta yang Tuanku suka sebab Tuanku kaya. Anakanda Tuanku punya birthday, Tuanku boleh belikan dia kapal terbang sebab Tuanku kaya raya.

KEGUGURAN - Bersabarlah Datuk Siti


Spekulasi mengenai kehamilan penyanyi terkenal, Datuk Siti Nurhaliza, terjawab apabila beliau mengesahkan kandungannya yang berusia dua bulan gugur. Berita sedih itu dikongsi Siti, 36, menerusi laman Instagramnya yang dimuat naik kira-kira jam 10 pagi tadi. 

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk