Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Selasa, 3 Mei 2016

Pendapatan Cecah RM600 Ribu Buat Caliph Buskers

Jika sebelum ini timbul khabar angin yang mengatakan bahawa bayaran yang diterima Caliph Buskers ketika membuat persembahan adalah sedikit malah pihak KRU turut terkena tempias yang sama.


Melalui Kosmo! Online, Ketua Pegawai Eksekutif KRU Music, Rizal Sahimy menjelaskan bahawa Caliph Buskers memang bergerak secara sendirian dan bukan diuruskan sepenuhnya oleh KRU Music kerana kontrak yang terjalin antara mereka hanyalah secara eksklusif bagi rakaman muzik sahaja.

Isnin, 2 Mei 2016

Biar Dikutuk Asal Poket Tebal - Aliff Syukri

Kehadiran iklan dan juga cara pemasaran oleh Aliff Syukri tidak dinafikan mengundang pelbagai reaksi berbaur peminat namun bagi dirinya, apa yang dilakukan adalah demi kelangsungan hidup dan juga jenama kosmetik yang dibawanya.


Anak Nora Dah Nak Adik Baru

PELAKON Nora Danish yang sedang hangat dilamun cinta dengan Nedim Nazri mengakui anak tunggalnya, Putra Rayqal Ramli, 7, mengimpikan adik baharu.


Menurut aktres comel itu, Rayqal sudah lama teringin mempunyai adik baharu lebih-lebih lagi adik perempuan bagi menceriakan kehidupannya.

Gaji Minimum Termasuk Swasta Kuatkuasa 1 Julai

PUTRAJAYA: Tarikh kuat kuasa Perintah Gaji Minimum 2016 (PGM 2016) adalah mulai 1 Julai ini ke atas semua majikan tanpa mengira bilangan pekerja. Menteri Sumber Manusia, Datuk Seri Richard Riot, berkata PGM 2016 mengekalkan pemakaiannya kepada semua pekerja di sektor swasta kecuali perkhidmatan domestik seperti terkandung dalam PGM 2012. 


Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk