Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Khamis, 29 Oktober 2015

Mimpi Bertemu Rasulullah SAW - Kisah Dari Pelajar UIA

Yang dipilih oleh ayah beliau adalah Syamimi yang bermaksud ‘kesayanganku’, jua gelaran Nabi pada puteri kesayangan Baginda, Fatimah. Ketika khilaf memilih Nama itu, ayah beliau mengharapkan mudah-mudahan suatu hari nanti anaknya akan menjadi salah seorang mutiara kesayangan Rasulullah s.a.w.

Alhamdulillah, doanya makbul selepas 23 tahun kelahiran anak sulungnya daripada 8 adik-beradik... Al-Quran 30 juzuk terpelihara kemas dalam hatinya.

SUBHANALLAH - Kekuasaan Allah Di Tanah Suci Mekah Buat Jemaah Malaysia


Berkat Doa Di Tanah Suci, Wanita Lumpuh 5 Tahun Kembali Mampu Berjalan. Seorang jemaah haji tidak menyangka boleh berjalan semula sewaktu berada di Madinah sedangkan sebelum ini dia mengidap angin ahmar yang mengakibatkan lumpuh badan sebelah kiri sejak lima tahun lalu. 

Black Hawk Down - Saya Nak Berani Macam Bapa


SUNGAI PETANI – “Saya bertekad untuk menjadi anggota tentera yang berani seperti bapa,” demikian kata Sarjan Nor Azlinda Mat Aznan, 29.

Jurulatih Kanan Kor Perkhidmatan Am, 19 Rejimen Askar Melayu Diraja (RAMD), Kem Lapangan Terbang di sini berkata keberanian dan pengorbananan bapanya Koperal Mat Aznan Awang menjadi pembakar semangat baginya untuk menjadi anggota tentera yang berani dan dapat menyelesaikan misi yang ditugaskan.

Rabu, 28 Oktober 2015

Video Gay Kantoi Bercium Di Wangsa Maju


NAMPAKNYA ‘kaum nabi Luth’ bukan sahaja banyak berkeliaran di Bandar Sri Permaisuri, kini sudah merebak sehingga ke Wangsa Maju.

Baru-baru ini, satu video rakaman kamera litar tertutup (CCTV) yang memaparkan dua lelaki berbadan sasa berkucup mesra ketika sedang menunggu lif di sebuah kondominium di Danau Kota, Setapak telah menjadi viral.

Rahsia Kelangsingan Gadis Korea


Kalau kita tengok selebriti Korea, pasti ramai yang menggigit jari dengan kecantikan mereka.

Bukan itu sahaja, lihat sahaja badan mereka yang langsing. Rasanya di Korea sukar untuk kita temui wanita yang berbadan gemuk.

Selasa, 27 Oktober 2015

Merempat Selepas Rumah Dilelong


Sepasang suami isteri di Taman Seri Telawi, Paroi, di sini, buntu menghitung nasib diri apabila terpaksa merempat di tempat cucian kereta kerana rumah mereka dilelong tiga minggu lalu.

Rosmazura Abd Samad, 42, bersama suaminya yang uzur, Dahalan Ahmad, 65, diarah keluar dari rumah mereka selepas tidak mampu membayar ansuran bulanan RM700 kepada bank.

Viral Gambar Siti Saleha Yang Keterlaluan Dengan Mat Saleh


Tak jadi masuk meminang,,, itulah kata pengirim email gambar-gambar Siti Saleha @ Nora Elena bersosial (berhibur) bersama rakan-rakannya... Lagi gambar memusnahkan hati lelaki dengan membaca entri ini sepenuhnya....

Maniskah Wanita Menghisap Vape?


Trend menghisap rokok elektronik ataupun ‘vape’ merupakan fenomena yang mula berjangkit dalam kalangan rakyat Malaysia termasuk golongan wanita.

Namun, wajarkah wanita menjadikan vape sebagai satu kebiasaan bagi mereka?

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk