Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Jumaat, 29 April 2016

Sukakan Bau Dorong Lelaki Curi Kasut Wanita

SEORANG lelaki dari Hubei, China mempunyai satu tabiat yang pelik iaitu sukakan bau yang ada pada kasut wanita.

Menurut sebuah portal China, lelaki yang dikenali sebagai Yang itu ditahan selepas mencuri 160 pasang kasut wanita disamping beberapa pakaian dalam dan barangan kepunyaan pekerja wanita yang bekerja di sebuah syarikat berhampiran tempat lelaki itu tinggal.


Dalam satu kenyataan, syarikat itu menjelaskan; “Kami mempunyai lima atau enam orang pekerja melaporkan kehilangan kasut dan beberapa jenis barang lagi, jadi pihak kami memasang kamera pengawasan.”

Bagaimanapun, Yang sangat licik dan masih mampu untuk mengelak daripada dikesan. Akhirnya syarikat itu meminta bantuan pihak polis.

Pemeriksaan pihak polis di rumah Yang menemui sejumlah kasut berada di balkoni, bawah katil dan juga di dalam almari, kesemuanya berjumlah 160 pasang.

Menurut satu laporan, Yang memang mahir dalam mencuri kasut yang ditinggalkan di laluan pejalan kaki.


“Baunya membuatkan saya gembira,” jelas Yang.

Walau bagaimanapun, pihak polis memandang serius perkara ini dan meminta untuk melaporkan dengan kadar segera sekiranya terdapat kejadian seumpama ini.

Tambah pihak polis lagi, walaupun ia mungkin tidak mendatangkan bahaya kepada masyarakat, namun ia merupakan satu ancaman yang tersembunyi.-MYNEWSHUB.CC

1 ulasan:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,ZYHE MAULANA KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI ZYHE MAULANA DI NOMOR (0852-9827-5599) KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI~
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..


    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI ZYHE MAULANA NMR (0852-9827-5599) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI PAKAR MUSTIKA

    BalasPadam

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk