Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Isnin, 2 November 2015

Anak Tiri Datuk Siti Selamat Kahwini Aktres Indonesia


Kuala Lumpur: Anak tiri penyanyi popular Datuk Siti Nurhaliza Tarudin, Asyraf Khalid, 23, selamat diijabkabul dengan pasangannya yang juga pelakon Indonesia, Nurtria Wulandari Ariffin atau Tya Ariffin, 21, di sebuah hotel di sini, kira-kira jam 8 malam tadi.

Pasangan itu sah bergelar isteri dengan sekali lafaz berserta mas kahwin RM1,000.

Majlis persandingan yang diadakan selepas pernikahan itu turut dihadiri Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.

Hadir sama rakan artis, antaranya Datuk Yusof Haslam, Datuk Rosyam Nor, Datuk Aznil Nawawi, Johan Raja Lawak dan Mark Adam.

Asyraf dan Tya mengikat pertunangan pada 21 Ogos lalu di Palembang, Indonesia.

Tya ialah model dan juga pelakon di negara jiran manakala Asyraf pengasas organisasi Generasi Bersatu Malaysia (GBM).

1 ulasan:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,ZYHE MAULANA KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI ZYHE MAULANA DI NOMOR (0852-9827-5599) KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI~
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..


    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI ZYHE MAULANA NMR (0852-9827-5599) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI PAKAR MUSTIKA

    BalasPadam

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk