Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Selasa, 6 Oktober 2015

Apabila Mufti Buat "Pusingan U" Isu Pembesar Suara


GEORGETOWN: Majlis Fatwa Negeri dan Jabatan Mufti Pulau Pinang akan mengkaji semula keputusan larangan penggunaan pembesar suara di luar masjid dan surau, kecuali untuk azan serta iqamah.

Mufti Pulau Pinang, Datuk Dr Wan Salim Wan Mohd Noor, berkata pihaknya akan mengkaji semula pandangan orang ramai berhubung larangan itu, sebelum keputusan mengenainya dimuktamadkan.

"Jawatankuasa Fatwa Pulau Pinang tidak terlalu rigid untuk mengeluarkan keputusan berhubung larangan penggunaan pembesar suara ini. Justeru, biar pihak kami meneliti mengenainya daripada pelbagai aspek, sebelum keputusan mengenainya dimuktamadkan," katanya ketika dihubungi BH, sebentar tadi.

1 ulasan:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,ZYHE MAULANA KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI ZYHE MAULANA DI NOMOR (0852-9827-5599)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI~
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..


    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI ZYHE MAULANA NMR (0852-9827-5599) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI PAKAR MUSTIKA

    BalasPadam

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk