Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Khamis, 8 Oktober 2015

Akhirnya Tun M Mengaku


Akhirnya Tun M mengaku bahawa pilihannya untuk menjadi calon PM jika Najib dijatuhkan adalah seorang bekas TPM .

Kalau ikut yang pernah menjawat jawatan itu ialah Muhyiddin Yassin dan Anwar Ibrahim. Tetapi disebabkan Anwar dipenjara dan tidak lagi menjadi ahli Parlimen maka Muhyiddin adalah calon pilihannya .


Dengan cara apa mahu jatuhkan Najib dan melantik baru PM ?? 

Seperti yang Tun M selalu sebut iaitu melalui cara undi tak percaya di Parlimen . (klik di sini ) , Ini rancangan jahat beliau menjelang sidang Parlimen yang akan dibuka pada 19 Oktober ini . 

Kalau begini punya desperado Tun M mahu jatuhkan PM melalui undi tak percaya ia ibarat mahu menjatuhkan UMNO melalui bantuan undi tak percaya oleh pembangkang . 

Jika Muhyiddin akan menjadi PM , percayalah ia hanya sekadar PM proksi kepada Tun M dan hanya akan mengikut segala telunjuknya bagi mentadbir negara. 

Bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad mahu melihat bekas timbalan perdana menteri menjadi pemimpin yang mengetuai negara. 

Diwawancara majalah The Diplomat, Dr Mahathir, 90, bagaimanapun tidak menamakan pemimpin itu jika beliau bermaksud Tan Sri Muhyiddin Yassin, yang pecat oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak, Julai lalu.

Ditanya wartawan, Joyce Lee mengenai pemimpin mana yang beliau fikirkan akan menjadi perdana menteri, Dr Mahathir menjawab: "Saya rasa biasanya ia mungkin bekas timbalan presiden Umno. (SUMBER)

1 ulasan:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,ZYHE MAULANA KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI ZYHE MAULANA DI NOMOR (0852-9827-5599)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI~
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..


    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI ZYHE MAULANA NMR (0852-9827-5599) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI PAKAR MUSTIKA

    BalasPadam

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk