Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Isnin, 25 Julai 2016

Salah Guna Nama, Saya Dijadikan Kambing Hitam - Adlin Aman Ramli

SEBELUM ini, Adlin Aman Ramli telah ditahan polis bagi membantu siasatan berkaitan dengan kes penipuan pelaburan hartanah melibatkan wang berjumlah hampir RM500,000.00 dan dia telah dibebaskan dengan ikat jamin pada Sabtu lalu.


Semalam, Adlin tampil membuat satu sidang media bagi menjelaskan perkara sebenar dan mendakwa namanya telah disalah guna untuk mempromosikan skim pelaburan syarikat tersebut.

“Saya mengenali beberapa individu yang dikatakan terbabit dengan skim penipuan itu dan saya kecewa nama saya disalah gunakan sehingga saya ditahan polis.

“Pada Rabu lalu polis membawa saya ke Bukit Aman dan saya berasa dijadikan kambing hitam dan kes penipuan ini.

“Saya membuat sidang media ini untuk menjelaskan perkara sebenar dan saya akan terus memberikan kerjasama dengan pihak polis supaya penipuan besar ini dapat diselesaikan,” katanya kepada Harian Metro.

1 ulasan:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,ZYHE MAULANA KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI ZYHE MAULANA DI NOMOR (0852-9827-5599) KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI~
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..


    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI ZYHE MAULANA NMR (0852-9827-5599) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI PAKAR MUSTIKA

    BalasPadam

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk