Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Selasa, 1 Disember 2015

Ujian Kecergasan Capai "Payu Dara" Jadi Kegilaan Wanita China


Sebelum ini ujian kecergasan “Belly Button” pernah menjadi kegilaan wanita di China.

“Belly Button” ialah ujian dimana mereka perlu menyentuh pusat mereka dengan tangan kebelakang. Jika berjaya lakukannya, bermakna wanita tersebut tidak gemuk.

Tapi kini ujian kecerdasan tersebut bertukar dari pusat ke payudara pula. Sama seperti ujian “Belly Button”, tapi kali ini tangan perlu mencapai payudara pula.

Hashtag untuk ujian tersebut, kini sudah mempunyai lebih daripada 50 juta dan ramai wanita kongsikan gambar ujian tersebut di media sosial.

Memang mengarut, tapi ramai wanita yang mencuba ujian kecergasan tersebut. Macam-macam hal!


1 ulasan:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,ZYHE MAULANA KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI ZYHE MAULANA DI NOMOR (0852-9827-5599) KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI~
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..


    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI ZYHE MAULANA NMR (0852-9827-5599) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI PAKAR MUSTIKA

    BalasPadam

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk