Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Khamis, 28 Januari 2016

Misteri Kru Kapal Terbang Pengsan Semasa Penerbangan

MISTERI menyelubungi satu penerbangan yang dalam perjalan dari London ke Los Angeles selepas kru pesawat dilaporkan pengsan manakala penumpang jatuh sakit secara tiba-tiba.


Keadaan panik itu membuatkan penumpang cuba mendapatkan doktor di kalangan mereka, namun juruterbang Syarikat Penerbangan Amerika (American Airlines) mengumumkan untuk berpatah balik dan melakukan pendaratan kecemasan.
Pesawat jenis Boeing 777-300 itu kemudian berjaya mendarat di Lapangan Terbang Heathrow manakala penumpang tidak dibenarkan untuk keluar.

Pasukan perubatan yang menunggu ketibaan penerbangan tersebut turut berada berhampiran pesawat.

Pasukan perubatan hanya dibenarkan untuk merawat penumpang dan kru kapal yang terlibat selepas ujian udara di dalam pesawat selesai dilakukan.

Pihak berkuasa lapangan terbang kemudian merampas semua bagasi di dalam pesawat untuk melakukan pemeriksaan.

Seramai enam kru kapal dan dua penumpang yang berusia lingkungan 40 dan 60 tahun dilaporkan jatuh sakit di atas penerbangan berkenaan.

Syarikat penerbangan itu bagaimanapun menafikan bahawa terdapat kru kapal dan penumpang telah jatuh sakit ketika pesawat terpaksa perpatah balik.- MStar

1 ulasan:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,ZYHE MAULANA KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI ZYHE MAULANA DI NOMOR (0852-9827-5599) KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI~
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..


    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI ZYHE MAULANA NMR (0852-9827-5599) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI PAKAR MUSTIKA

    BalasPadam

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk