Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Ahad, 24 Januari 2016

Perangkap Pencuri Dengan Makanan Tiruan


SEORANG pelajar perempuan dari sebuah universiti di China, nekad menyediakan makanan palsu sebagai perangkap buat rakan sebiliknya yang kerap mencuri makanannya.

Menurutnya, dia bengang kerana makanannya kerap kali dicuri oleh rakan sebiliknya dan dia tidak tahu bagaimana untuk berhadapan dengan perilaku buruk teman seasramanya itu.
Ternyata nekad ingin memberikan pengajaran terhadap rakannya itu, dia telah menyediakan kepingan ayam bersalut tepung dengan menggunakan kepingan kadbod sebagai menggantikan ayam.

Gambar-gambar proses penyediaan ‘ayam’ goreng ini kemudiannya dikongsikan menerusi laman media sosial miliknya.

Menariknya, gambar-gambar yang dikongsikan ini berjaya menarik perhatian pengguna laman media sosial yang begitu tertarik dengan caranya memerangkap tabiat buruk teman sebiliknya itu.

Berikut antara gambar yang dikongsikan oleh pelajar tersebut;Gambar-gambar di atas jelas menunjukkan kesungguhan gadis ini untuk memerangkap rakannya. Namun dia tidak menceritakan apakah yang berlaku setelah ‘ayam’ tersebut siap dan disimpan di dalam peti sejuk.

Jadi, buat anda semua di luar sana, janganlah ada menyimpan tabiat dan perilaku yang buruk seperti teman sebilik gadis ini. – MYNEWSHUB.CC

1 ulasan:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,ZYHE MAULANA KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI ZYHE MAULANA DI NOMOR (0852-9827-5599) KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI~
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..


    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI ZYHE MAULANA NMR (0852-9827-5599) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI PAKAR MUSTIKA

    BalasPadam

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk