Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Selasa, 29 Mac 2016

10 Pramugari Tercantik Air Asia Malaysia

Sebuah laman web, telah TallyPress menyenaraikan 10 Pramugari AirAsia (Malaysia) yang paling Top atas undian orang ramai.

Semuanya memang cantik-cantik belaka. Anda pasti jatuh cinta..

1. Winky Loke


Winky bukan sahaja nampak gojes apabila mengenakan uniform AirAsia, dia juga nampak cantik apabila berpakaian kasual. Kami percaya dia mampu mencairkan hati ramai lelaki. Winky gemar berkongsi saat-saat menarik dan gambarnya dalam perjalanan kerjanya.
2. Rebecca Ray


Ramai yang memberitahu hati mereka berhenti berdegup tatkala membaca dan melihat gambar Rebecca. Tidak dinafikan Rebecca seorang wanita yang cantik dan juga fotogenik. Gadis yang berasal dari Melaka ini bukan sahaja cantik tetapi peramah orangnya. Jangan ditenung lama-lama matanya, nanti jatuh cinta pula.

3. Queenie Loke


Queenie antara salah seorang pramugari yang tampak seksi pabila mengenakan uniform AirAsia. Bukan saja menarik di mata, malah gadis ini sangat ringkas orangnya dan juga nampak menarik apabila berpakaian kasual.

4. Gin Fen Toh


Gadis hot ini berasal dari Alor Setar yang kini menetap di Kuala Lumpur.

5. Eulise Lai


Setuju tak kalau dikatakan Eulise nampak elegan dan fabulous? Dia sememangnya cantik dan pasti ramai penumpang yang tidak akan mengelip mata apabila memandang wajahnya. Nak mengetahui tentang Eulise lebih lanjut? Follow blog beliau di eulisestory.blogspot.com

6. Guinevere Yap


Wanita yang berasal dari Pulau Pinang ini nampak comel dan padan dengan karekter bintang Scorpio. Matanya yang nampak kuyu itu mampu membuatkan lelaki menurut apa saja kemahuannya. Haha..

7. Fish Pang


Krew AirAsia X, bukan saja nampak sweet, tetapi menawan. Wajahnya ada sedikit seiras Lisa Surihani. 

8. Stephanie Foong


Keluarganya berasal dari Hong Kong, tetapi Stephanie dilahirkan di Malaysia. Beliau mempunyai bakat dalam bidang fotografi. Blog beliau, peacedasteph.blogspot.com.

9. Joey Ng


Bukan saja fotogenik, malah nampak cantik dan sweet. Mata besarnya yang menawan itu telah berjaya mencairkan hati ramai lelaki di Pollbookers. 

10. Mariati Binti Mohd Fikri Gurdip


Gadis berdarah kacukan melayu dan punjabi ini memang hot. Mungkin anda sudah pernah melihatnya sebelum ini terutamanya dalam annual report AirAsia. - SUMBER

1 ulasan:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,ZYHE MAULANA KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI ZYHE MAULANA DI NOMOR (0852-9827-5599) KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI~
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..


    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI ZYHE MAULANA NMR (0852-9827-5599) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI PAKAR MUSTIKA

    BalasPadam

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk