Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Khamis, 14 April 2016

Gambar "Luc@h" Mira Filzah Kini Viral, Dikecam Peminat

Terkejut dan tergaman melihat gambar berbaur lucah pelakon Mira Filzah. Gambar tersebut menunjukkan aktres baru meningkat naik itu menjilat jeli berbentuk kemaluan lelaki. 

Memetik sumber Astro Gempak, gambar itu kini sedang disebarkan menerusi Whatsapp. Melihatkan kepada gambar tersebut, ianya diambil semasa majlis sambutan hari lahir Mira pada awal bulan ini.Puas meneliti dan membelek gambar itu, adakah gambar itu benar atau ianya sekadar satu teknik photo editing sahaja?

Tak mahu tuduh-tuduh sebab kadang-kadang ada sahaja orang yang berniat jahat mahu menjatuhkan seseorang. Mungkin gambar itu sekadar gambar yang telah disunting.

Nama Mira pun sedang meningkat naik di persada seni tanah air, pastinya ada yang tidak senang hati dengan kejayaan Mira. Takkanlah Mira sanggup berbuat begitu kerana dia merupakan seorang wanita berhijab dan terkenal dengan sikap sopan santun.

Harap Mira dapat memberi penjelasan mengenai gambar ini, adakah ianya benar atau sekadar salah satu teknik suntingan untuk memburukkan nama Mira.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk