Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Khamis, 14 April 2016

Gambar "Luc@h" Mira Filzah Kini Viral, Dikecam Peminat

Terkejut dan tergaman melihat gambar berbaur lucah pelakon Mira Filzah. Gambar tersebut menunjukkan aktres baru meningkat naik itu menjilat jeli berbentuk kemaluan lelaki. 

Memetik sumber Astro Gempak, gambar itu kini sedang disebarkan menerusi Whatsapp. Melihatkan kepada gambar tersebut, ianya diambil semasa majlis sambutan hari lahir Mira pada awal bulan ini.Puas meneliti dan membelek gambar itu, adakah gambar itu benar atau ianya sekadar satu teknik photo editing sahaja?

Tak mahu tuduh-tuduh sebab kadang-kadang ada sahaja orang yang berniat jahat mahu menjatuhkan seseorang. Mungkin gambar itu sekadar gambar yang telah disunting.

Nama Mira pun sedang meningkat naik di persada seni tanah air, pastinya ada yang tidak senang hati dengan kejayaan Mira. Takkanlah Mira sanggup berbuat begitu kerana dia merupakan seorang wanita berhijab dan terkenal dengan sikap sopan santun.

Harap Mira dapat memberi penjelasan mengenai gambar ini, adakah ianya benar atau sekadar salah satu teknik suntingan untuk memburukkan nama Mira.

1 ulasan:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,ZYHE MAULANA KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI ZYHE MAULANA DI NOMOR (0852-9827-5599) KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI~
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..


    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI ZYHE MAULANA NMR (0852-9827-5599) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI PAKAR MUSTIKA

    BalasPadam

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk