Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Jumaat, 25 Mac 2016

Azwan Ali Meroyan Untuk Publisiti Murahan?

U’olls semua angkat tangan, siapa yang rindukan Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA? Hahahah.. Miss A pasti tak ada siapa pun yang rindukan si tua kerepot tak sedar diri dan tak laku tu dah kan?

Sebabkan dah tak laku dan tak dapat sebarang job media .. Miss A tengok Azwan Ali dah jadi GILA!! Tapi, tak ada la sampai masuk ke hospital mental lagi, cuma dia jadi meroyan sorang-sorang kat akaun Instagramnya.. Hehehe..

Miss A sempat dok stalk orang tua gila ni, Miss A jumpa banyak status-status meroyan yang di muatnaik oleh Azwan Ali.. Nak tarik perhatian media dengan status-status ‘kurang bijak’ dia leteww.. Azwan Ali siap buat #nowviral kot kat setiap status yang dia muatnaik..

Nak minta media-media tempatan viralkan dia punya status.. Untuk apa media viralkan kisah yang entah apa-apa yang Azwan Ali ni buat? Miss A dok tengok banyak media dah malas nak layan si tua kaki meroyan ni..

Habis Azwan Ali maki Secret Recipe, Maxis, drama akasia dan paling terbaru dia maki hamun Dewan Bandaraya Kuala Lumpur.. Tak pasti sebab apa, mungkin kena saman kot.. Udah-udah la tu Azwan Ali, ‘Rumah Kata Pergi, Kubur Kata Mari’.. Bawa-bawa la insaf.. Awak tu bukan makin hari makin muda.. 

- MissA/UtaraNews.com

1 ulasan:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,ZYHE MAULANA KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI ZYHE MAULANA DI NOMOR (0852-9827-5599) KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI~
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..


    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI ZYHE MAULANA NMR (0852-9827-5599) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI PAKAR MUSTIKA

    BalasPadam

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk