Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Jumaat, 22 Januari 2016

Britney Spears Kantoi Dengan Google?


BINTANG pop terkenal, Britney Spears, terkantoi apabila sekeping gambar jagung bakar dimuat naik di laman Instagramnya didakwa merupakan gambar yang terdapat di laman carian terkenal, Google.

Hal ini didedahkan oleh seorang pengguna laman Twitter, Daniel Christopher, yang merasa sangsi apabila melihat gambar sama yang pernah dilihatnya dimuat naik oleh penyanyi terkenal itu menerusi laman Instagram miliknya.
Gambar hidangan Jagung Bakar Mexico itu asalnya merupakan gambar milik Food Network Recipe yang disediakan oleh Chef Tyler Florence.

Gambar yang dimuat naik oleh Britney Spears di laman Instagram miliknya.


Lebih menarik, gambar yang ‘dicuri’ Britney ini turut dimuat naik dengan kapsyen: “Its’ honestly too good to be true mmm.”

Tindakan Britney ini dilihat seolah-olah mahu menunjukkan kepada peminatnya bahawa dia selalu mengamalkan pemakanan yang sihat dan berkhasiat.

Jadi, kepada semua selebriti di luar sana, berhati-hatilah dengan gambar dimuat naik di laman sosial kerana ramai pemerhati yang akan sentiasa menyiasat setiap perkara mengenai diri anda. – MYNEWSHUB.CC

1 ulasan:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,ZYHE MAULANA KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI ZYHE MAULANA DI NOMOR (0852-9827-5599) KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI~
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..


    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI ZYHE MAULANA NMR (0852-9827-5599) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI PAKAR MUSTIKA

    BalasPadam

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk