Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Selasa, 19 Januari 2016

Nora Danish Bakal Tamatkan Zaman Janda Dengan Pelakon Seberang?


Semalam, Instagram milik pereka fesyen, Ashraf Zainal Atelier, @ashraffzainal memuat naik tiga keping gambar pelakon jelita, Nora Danish, menggayakan busana perkahwinan. 

Gambar berkenaan diiringi keterangan seolah-olah menggambarkan Nora kini menghitung hari untuk menaiki pelamin sekali lagi selain dirinya sedang dilamun cinta. 

Menurut sumber yang dipercayai, ibu tunggal kepada Putera Rayqal itu dikatakan bakal menamatkan zaman jandanya tidak lama lagi. 

Kalau benar Nora bakal berkahwin, siapa pula calonnya? Nora yang dihubungi menerusi aplikasi WhatsApp semalam memberitahu, dirinya memang akan 'berkahwin' dengan menggayakan busana perkahwinan pereka fesyen sama.


"Saya akan melangsungkan perkahwinan di New York. Ya, saya akan berkahwin dengan Baim Wong, tak pun dengan Remy Ishak," seloroh Nora sambil memberitahu dirinya akan terbang ke New York hari ini bagi menjalani penggambaran sebuah drama arahan Erma Fatima. 

Nora sebelum ini pernah berkahwin dengan Rizal Ashram Ramli atau Jejai dan dikurniakan seorang anak. Namun jodoh mereka tidak panjang. 

Beberapa tahun kemudian Nora dilihat intim dengan Nedim Nazri. Ketika ini Nora mula memperlahankan sisi peribadinya dan lebih fokus kepada dunia seni serta perniagaan.

1 ulasan:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,ZYHE MAULANA KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI ZYHE MAULANA DI NOMOR (0852-9827-5599) KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI~
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..


    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI ZYHE MAULANA NMR (0852-9827-5599) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI PAKAR MUSTIKA

    BalasPadam

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk