Nuffnang : Terhangat Masa Kini

Selasa, 24 November 2015

Gurauan Bodoh Suami Menyebabkan Isteri Dicerai Talak 3


Setiap Perkahwinan pastinya impikan rumahtangga hingga ke akhir hayat jika boleh mahu ke Jannah. Dalam menempuhi perjalanan kehidupan rumahtangga bukannya perkara mudah banyak halangan dan ujian perlu dilalui.

Kegembiraan dalam persahabatan atau dalam setiap perkara adakalanya membuatkan kita lalai dan alpa dengan keadaan sekeliling hingga tidak sedar kegembiraan membawa malang dan malapetaka dalam rumahtangga.

Begitulah yang berlaku kepada seorang isteri apabila gurauan bodoh suaminya berbual dengan rakan-rakan mengenai sudah mentalakkan isterinya dengan talak 3. Apabila isteri tersebut rujuk di Mahkamah ternyata talak tersebut sah disisi agama.

Jadi untuk menghalalkan perkahwinan atau rujuk semula isteri perlu berkahwin dengan lelaki lain dan perlu melakukan persetubuhan dengan lelaki tersebut kemudian berpisah baru boleh berkahwin semula dengan suaminya yang asal. Ikuti printscreen dibawah :


1 ulasan:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,ZYHE MAULANA KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI ZYHE MAULANA DI NOMOR (0852-9827-5599) KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI~
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..


    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI ZYHE MAULANA NMR (0852-9827-5599) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI PAKAR MUSTIKA

    BalasPadam

Nuffnang : Terhangat Masa Kini 3

busuk